Header menu

Du er her

Kræftens Bekæmpelses netværk for yngre pårørende og efterladte (28-40 år)

Er du 28-40 år og pårørende eller efterladt til en kræftsyg, kan du mødes med andre i denne netværksgruppe.

Mange oplever, at det ikke altid er lige let at tale med sine venner og øvrige omgangskreds om kræftsygdom og tab. Derfor kan det være godt at tale med andre, som er i en livssituation, der ligner din, og som sandsynligvis har haft nogle af de samme oplevelser som dig.

Kræftens Bekæmpelses netværk giver dig mulighed for at mødes med andre, der er mellem 28 og 40 år og som er pårørende eller efterladt til en kræftramt.

Hvem kan deltage

Pårørende og efterladte til kræftsyge mellem 28 og 40 år – uanset hvilken bopælskommune du har.

Gruppeledere

Gruppen ledes med kærlig hånd af frivillige i samme aldersgruppe som deltagerne. De har alle erfaringer som pårørende eller efterladte og ønsker at skabe et frirum, hvor du som pårørende eller efterladt kan tale om de problemer og tanker, der kan dukke op i forbindelse med sygdom og evt. dødsfald.

Tidspunkt og sted

Netværksgruppen mødes torsdage i ulige uger kl. 19.00–21.00 - næste gang d. 29. august i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Allé 45 i København.

Tilmelding

Tilmelding til møderne foregår via Facebook

Du kan også kontakte Dorrit Stadager, som er rådgiver i Kræftens Bekæmpelse, hvis du har spørgsmål eller brug for at tale med hende, inden du dukker op.

Yderligere information

Få mere info på Facebook. For at kunne se sidens indhold skal du søge om medlemskab af gruppen.