Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Læs mere på kk.dk/corona

 

Læs om den aktuelle situation i Center for Kræft og Sundhed

Netværk - for dig der har deltaget i naturforløbet 'Under åben himmel'

Et uformelt netværk hvor deltagere kan planlægge fælles ture, dele erfaringer mv.

Hvis du har deltaget på naturforløbet 'Under åben himmel', kan du melde dig ind i en lukket facebook-gruppe og derved holde kontakten ved lige med andre tidligere deltagere. I kan måske aftale fælles ture ud i naturen eller dele erfaringer med skønne steder, som I tænker andre kunne have glæde af at kende til. Gruppen hedder 'Under åben himmel - CKSK'. 

Bliv medlem af facebook-gruppen

Skriv Under åben himmel - CKSK i søgefeltet. Tryk på 'Bliv medlem'. Du biver godkendt i løbet af et par dage. Du får en notifikation, når du er blevet medlem af gruppen.

Foreløbigt er det en medarbejder i CKSK, der administrer gruppen og godkender nye medlemmer. Gruppen kan søges frem af alle, men den er lukket. Det vil sige, at det kun er medlemmer af gruppen, der kan skrive og se opslag, og se hvem der er medlem. 

Hvis du ikke har en profil på facebook, kan du overveje, om du alligevel vil oprette en, alene med det formål at blive medlem af gruppen. Det eneste du skal oplyse, som skal være korrekt, er en emailadresse. Du behøver ikke at være venner på facebook med de andre medlemmer af gruppen. Man kan altid forlade gruppen og nedlægge sin profil igen.