Header menu

Corona-virus:

Corona-virus påvirker fortsat en del tilbud og services, som er ændrede eller åbne med restriktioner. Læs mere på kk.dk/corona

 

Læs om den aktuelle situation i Center for Kræft og Sundhed

Netværk - for dig der har deltaget i naturforløbet 'Under åben himmel'

Her har du mulighed for at mødes med andre deltagere fra naturforløbet 'Under åben himmel'.

Hvis du har deltaget på naturforløbet 'Under åben himmel', kan du mødes med andre tidligere deltagere i et uformelt netværk. Vi drikker the/kaffe og sanser naturen. Dem der møder op aftaler fra gang til gang, om der skal være en aktivitet den følgende uge. Det kan fx. være båltænding, stillegang, fotosafari - der er masser af gode idéer i netværket.  

Til at starte med mødes vi i bålhuset i Hareskoven hver torsdag kl. 13.

Der er oprettet en lukket facebook-gruppe, der hedder 'Under åben himmel - CKSK'. Her kan netværket kommunikere med hinanden. Se nedenfor hvordan man bliver medlem.

Bliv medlem af facebook-gruppen

Skriv Under åben himmel - CKSK i søgefeltet. Tryk på 'Bliv medlem'. Du biver godkendt i løbet af et par dage. Du får en notifikation, når du er blevet medlem af gruppen.

Foreløbigt er det en medarbejder i CKSK, der administrer gruppen og godkender nye medlemmer. Gruppen kan søges frem af alle, men den er lukket. Det vil sige, at det kun er medlemmer af gruppen, der kan skrive og se opslag, og se hvem der er medlem. 

Hvis du ikke har en profil på facebook, kan du overveje, om du alligevel vil oprette en, alene med det formål at blive medlem af gruppen. Det eneste du skal oplyse, som skal være korrekt, er en emailadresse. Du behøver ikke at være venner på facebook med de andre medlemmer af gruppen. Man kan altid forlade gruppen og nedlægge sin profil igen.