Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Derfor påvirker COVID-19 flere af vores tilbud og services. Husk mundbind, hvis du besøger os. Læs mere på kk.dk/corona

 

Læs om den aktuelle situation i Center for Kræft og Sundhed

Online-kogeskole

Center for Kræft og Sundhed tilbyder nu online-kogeskole

Her får du mulighed for at deltage i online-kogeskole sammen med centrets diætister, som hver gang vil holde et oplæg, der er relevant for dig, der f.eks. mangler inspiration til sund madlavning. Kurset foregår via Microsoft Teams. Det kræver, at du har en computer, en smartphone eller tablet. Du kan se, hvordan du kommer i gang med at bruge Microsoft Teams længere nede på siden.

Kogeskolen foregår på et bestemt tidspunkt, som du har tilmeldt dig til og foregår altså "live". En diætist fra centret vil lede kurset.

Online-kogeskole

Indholdet i kogeskolen er teori med rigtig mange eksempler, hvor vi bruger deltagernes erfaringer og måltidsvaner til at tale ud fra. Vi udnytter, at deltagerne er hjemme hos dem selv og dermed kan være med til at finde eksempler på de forskellige grundsmage eller et mellemmåltid. 

Vi arbejder på at gøre undervisningen endnu mere praktisk, så vi med tiden vil kunne lave mad sammen - online.

Efter online-kogeskole sender vi relevante opskrifter og materiale og noter fra dagens undervisning ud til alle deltagerne, som modtager det i e-boks. Vi giver også "lektier" for til næste kursus.

Tidspunktet for online-kogeskole er onsdage fra kl. 10.30-12.00 og kræver tilmelding.

Hvem kan deltage?

Online-kogeskole er for dig, der går i et rehabiliteringsforløb i centret og som har behov for viden om sund mad og måltider, tilberedninger, måltidssammensætninger og kostrådene. Tal med din kontaktperson, hvis du mener, at online-kogeskole er noget for dig.

Undervisere

Online-kogeskole er med vores diætister Maria Fray og Charlotte Tønnes Jensen