Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Derfor påvirker COVID-19 flere af vores tilbud og services. Husk mundbind, hvis du besøger os. Læs mere på kk.dk/corona

 

Læs om den aktuelle situation i Center for Kræft og Sundhed

Online-visualisering - en meditation til afspændende musik

Gennem visualisering kan du udforske en anderledes måde at tackle de udfordringer, der kan opstå som følge af en kræftsygdom.

I visualiseringsgruppen får du nye måder at tackle indre uro på gennem afspænding, musik og guidede visualiseringer.

Når du visualiserer, danner du indre billeder. De indre billeder, du skaber, kan fremme forbindelsen mellem krop og psyke og give dig en følelse af kontrol og velvære. Mange mennesker, som er ramt af kræft, ønsker at supplere deres behandling med forskellige former for hjælp til selvhjælp, og her er visualisering en positiv og stærk måde at gøre det på. 

Hvem kan deltage

Visualisering er for alle personer med en kræftdiagnose uanset bopælskommune. Du behøver ikke at have prøvet visualisering før, da du vil blive guidet gennem hele forløbet. Pårørende til kræftpatienter er også velkomne til at deltage.

Tidspunkt og sted

Online - onsdage kl. 14.00-15.30 fra d. 10. feb og indtil restriktionerne igen tillader os at mødes

Underviser

Visualiseringen ledes af Ole Sivertsen, som er frivillig i Kræftens Bekæmpelse.

Tilmelding

Gruppen foregår på Microsoft Teams, og du vil modtage en invitation på mail om formiddagen før gruppestart. Ved tilmelding skal vi bruge dit navn og mailadresse, og samtidig giver du samtykke til, at vi må sende dig en mail med invitation til aktiviteten. Oplysningerne bruges kun til den til-meldte aktivitet og slettes umiddelbart efter aktivitetens afslutning.
Send en mail til Kræftrådgivningen på koebenhavn@cancer.dk. Skriv blot, at du gerne vil tilmelde dig online visualisering. Du skal ikke i mailen beskrive din helbredsmæssige situation. Hvis du ikke længere øn-sker at være tilmeldt skriver du bare til os igen og framelder dig.
I vores privatlivspolitik kan du læse mere om, hvordan vi passer på dine oplysninger: https://www.cancer.dk/om-os/privatlivspolitik/

Yderligere information

Ønsker du mere information om gruppen, så kontakt Kræftrådgivningen på tlf.: 82 20 58 05 eller e-mail koebenhavn@cancer.dk