Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Læs mere på kk.dk/corona

 

Læs om den aktuelle situation i Center for Kræft og Sundhed

Samtale i Kræftrådgivningen

  • Modelfoto: Tomas Bertelsen
Kræftrådgivningen i København er fra den 21. september 2021 mellem kl. 10-13 åben for alle - uanset bopæl - og kræver ikke henvisning.

Kræftrådgivningen i København er åben, og du kan få rådgivning med fysisk fremmøde - enten som drop-in rådgivning eller ved forudgående tidsbestilling. Du kan også få rådgivning over telefon eller Teams.
Grupper og øvrige aktiviteter gennemføres i normalt omfang.

Vi passer fortsat på hinanden og sørger for god hygiejne i kræftrådgivningen. Vi opfordrer ligeledes til, at man er opmærksom på at holde afstand. Vi stiller ikke krav om coronapas, men henstiller til at børn, unge og andre som ikke er vaccineret mod Covid-19, får foretaget en test inden fremmøde i kræftrådgivningen. Hvis du har symptomer på corona, skal du naturligvis ikke møde frem. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Du kan komme til Drop-in rådgivning hver dag mellem 10-13 eller du kan ringe til os og bestille en tid til en afklarende samtale.

Ring på telefon 82205805 mellem 9.30 – 15.00 (fredag 9.30 – 13.00)

Eller skriv til os på koebenhavn@cancer.dk

Uden for kræftrådgivningens åbningstid kan du som altid ringe til Kræftlinjen alle hverdage kl. 9-21 og lørdag-søndag kl. 12-17 på 80 30 10 30.

______________________________________________________________________________________________________________

En samtale i Kræftrådgivningen hjælper dig med at blive mere afklaret omkring din situation og om, hvorvidt du har behov for yderligere hjælp.

Rådgiverne hjælper dig videre

Rådgiverne har kendskab til vores forskellige tilbud i centret og eksterne hjælpemuligheder. Den afklarende samtale kan føre til, at du melder dig til en af centrets aktiviteter, eller at du bliver rådet til at modtage tilbud uden for centret – fx hvis du har behov for et længere samtaleforløb hos en privatpraktiserende psykolog.

Vores professionelle rådgivere, som har forskellig uddannelsesmæssig baggrund, trækker i samtalen på deres faglige og kliniske viden om kræftsygdom og psykiske reaktioner. Vi møder ofte psykiske reaktioner som eksempelvis sorg og krise, stress, angst og depression samt eksistentielle udfordringer, som er almindelige i forbindelse med alvorlig sygdom.

Har du brug for en afklarende samtale i samvær med et eller flere familiemedlemmer, anbefaler vi, at du læser om samtaler for familier og par.

Alle berørt af kræft kan benytte tilbuddet uanset bopæl.