Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Derfor påvirker COVID-19 flere af vores tilbud og services. Læs mere på kk.dk/corona

 

Læs om den aktuelle situation i Center for Kræft og Sundhed

Samtale i Kræftrådgivningen

  • Modelfoto: Tomas Bertelsen
Tilbuddet om samtale er til dig, der har - eller har haft - kræft, er pårørende, eller har mistet en pga. kræftsygdom.

Coronavirus

Ring til os
​Grundet situationen med COVID-19 kan du desværre ikke komme direkte ind i Kræftrådgivningen i København uden forudgående tidsbestilling.

Ring derfor først til os og bestil tid på tlf. 82 20 58 05 eller mail: koebenhavn@cancer.dk, hvis du ønsker en rådgivningssamtale. Samtalen kan foregå enten telefonisk eller ved fysisk fremmøde i kræftrådgivningen.

Vi overholder myndighedernes anbefalinger om hygiejne og god afstand. 

Grupper og øvrige aktiviteter gennemføres, hvis anbefalinger kan efterleves. Kontakt os omkring dette.

Uden for kræftrådgivningens åbningstid kan du som altid ringe til Kræftlinjen alle hverdage kl. 9-21 og lørdag-søndag kl. 12-17 på 80 30 10 30.

Hvis du selv har symptomer, der kan være tegn på COVID-19, så skal du selvsagt ikke møde op i rådgivningen, men tage kontakt til din egen læge, så du kan blive testet.

______________________________________________________________________________________________________________

En samtale i Kræftrådgivningen hjælper dig med at blive mere afklaret omkring din situation og om, hvorvidt du har behov for yderligere hjælp.

Rådgiverne hjælper dig videre

Rådgiverne har kendskab til vores forskellige tilbud i centret og eksterne hjælpemuligheder. Den afklarende samtale kan føre til, at du melder dig til en af centrets aktiviteter, eller at du bliver rådet til at modtage tilbud uden for centret – fx hvis du har behov for et længere samtaleforløb hos en privatpraktiserende psykolog.

Vores professionelle rådgivere, som har forskellig uddannelsesmæssig baggrund, trækker i samtalen på deres faglige og kliniske viden om kræftsygdom og psykiske reaktioner. Vi møder ofte psykiske reaktioner som eksempelvis sorg og krise, stress, angst og depression samt eksistentielle udfordringer, som er almindelige i forbindelse med alvorlig sygdom.

Har du brug for en afklarende samtale i samvær med et eller flere familiemedlemmer, anbefaler vi, at du læser om samtaler for familier og par.

Alle berørt af kræft kan benytte tilbuddet uanset bopæl.