Header menu

Corona-virus:

Corona-virus påvirker fortsat en del tilbud og services, som er ændrede eller åbne med restriktioner. Læs mere på kk.dk/corona

 

Læs om den aktuelle situation i Center for Kræft og Sundhed

Tilbage til dagligdagen

  • ""
Kurset er for dig, der er ved at afslutte dit forløb og som tænker over muligheder og udfordringer, når hverdagen vender tilbage.

Kurset 'Tilbage til dagligdagen' er for dig, som har fået din kræftdiagnose for minimum et halvt år siden. Måske er du færdig med din behandling. Måske er du ved at afslutte dit forløb i centret. På kurset får du mulighed for:

  • At tænke over og tale om, hvad sygdommen har givet af ændringer i dit liv
  • At mødes med andre og høre deres erfaringer
  • At se på, hvad du vil tage med dig i din ”nye hverdag”

Der er mulighed for at stille spørgsmål til relevante fagpersoner i centret om fx arbejdsliv, bekymringer i hverdagen og tanker om et ”sundt liv”. Der vil også være tid til egen refleksion, samtaler to og to samt refleksion i hele gruppen.

Tidspunkt og sted

Kurset afholdes i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Allé 45 i København. Dato for næste kursus er endnu ikke planlagt.​

Der serveres kaffe, te, vand og frugt til kurset. 

Undervisere

Sygeplejerske Gitte Iversen og sygeplejerske Bell Møller.

Hvem kan deltage

Tilbuddet er for dig, der går i et forløb i centret, har fået din diagnose for minimum et halvt år siden og er ved at skulle afslutte dit forløb.

Tag fat i din kontaktperson, hvis du mener, at kurset er noget for dig. For mere information kan du kontakte kursuslederne Gitte Iversen eller Bell Møller.