Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Derfor påvirker COVID-19 flere af vores tilbud og services. Husk mundbind, hvis du besøger os. Læs mere på kk.dk/corona

 

Læs om den aktuelle situation i Center for Kræft og Sundhed

Visualisering - en metode til afspænding og meditation

Gennem visualisering kan du udforske en anderledes måde at tackle de udfordringer, der kan opstå som følge af en kræftsygdom.

I visualiseringsgruppen får du nye måder at tackle indre uro på gennem afspænding, musik og guidede visualiseringer.

Når du visualiserer, danner du indre billeder. De indre billeder, du skaber, kan fremme forbindelsen mellem krop og psyke og give dig en følelse af kontrol og velvære. Mange mennesker, som er ramt af kræft, ønsker at supplere deres behandling med forskellige former for hjælp til selvhjælp, og her er visualisering en positiv og stærk måde at gøre det på. 

Hvem kan deltage

Visualisering er for alle personer med en kræftdiagnose uanset bopælskommune. Du behøver ikke at have prøvet visualisering før, da du vil blive guidet gennem hele forløbet. Pårørende til kræftpatienter er også velkomne til at deltage.

Tidspunkt og sted

Visualisering foregår hver onsdag kl. 14.00-15.00 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Allé 45 i København. 
Der er ingen visualisering i juli måned.

Du bestemmer selv, hvor ofte du har lyst og tid til at deltage.

Underviser

Visualiseringen ledes af Ole Sivertsen, som er frivillig i Kræftens Bekæmpelse.

Tilmelding

Der er plads til max. 7 hver gang, derfor er tilmelding nødvendig fra gang til gang til Kræftrådgivningen i København på mail koebenhavn@cancer.dk. Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. Du får besked på mail om du har fået en plads.

Yderligere information

Ønsker du mere information om gruppen, så kontakt Kræftrådgivningen på tlf.: 82 20 58 05 eller e-mail koebenhavn@cancer.dk