Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Læs mere på kk.dk/corona

 

Læs om den aktuelle situation i Center for Kræft og Sundhed

Mindfulness kan hjælpe med at reducere nogle af de psykiske og fysiske gener, der kan opstå i forbindelse med kræftsygdom.

  • Foto: Colourbox
02 nov

Dato

tir. 02. nov. kl. 15.30 til kl. 17.00
Tirsdag den 2. november kl. 15.30 - 17.00

Har du lyst til at udforske nogle af de muligheder, du selv har for at gøre noget for at håndtere livet som kræftpatient eller som pårørende, så er dette et tilbud for dig.

Livet som kræftpatient eller pårørende opleves af de fleste som både stressende og angstfyldt, og det kan være svært at stoppe en forstyrrende strøm af tanker og være nærværende både i forhold til ens omgivelser og i det daglige liv. Mange oplever også ubehag i kroppen, evt. smerter.

Erfaringerne viser, at træning i Mindfulness kan reducere nogle af de psykiske og fysiske gener.

Du kan bare møde op de gange, du har mulighed for, og tilmelding er ikke nødvendig. Når du møder op, vil du blive guidet igennem forskellige mindfulness øvelser, som kan være både liggende, siddende, gående og stående, og der vil indgå lette yogastræk.

Du kan deltage i dit almindelige tøj, men det er en fordel at have noget behageligt tøj på. Medbring evt. et par varme sokker og et tæppe/sjal.

Vi mødes:
Tirsdage kl. 15.30 - 17.00                   
Fra den 31. august - 21. december 2021 (ferie kan forekomme)

Du behøver ikke have forudgående kendskab til mindfulness. En forudsætning for deltagelse er imidlertid normal hørelse eller teleslynge til eget høreapparat.

Sted:                                                                                                                         
'Elefanthuset’, sal 2
Thit Jensens Vej 2
2200 København N
(bygningen bag Center for Kræft & Sundhed, Nørre Allé 45