Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Derfor påvirker COVID-19 flere af vores tilbud og services. Husk mundbind, hvis du besøger os. Læs mere på kk.dk/corona

 

Læs om den aktuelle situation i Center for Kræft og Sundhed

Caféen

  • ""
Caféen er et uformelt mødested, hvor du altid er velkommen, hvad enten du har kræft, er pårørende eller efterladt, og uanset hvor du bor.

Caféen er 'hjertet' i Center for Kræft og Sundhed. Det er her, du kommer ind, hvad enten du kommer til centret via hovedindgangen fra Nørre Allé eller fra bagindgangen. Caféen er et uformelt opholdsrum. Du kan vente på en aftale, mødes med andre du går på hold med, læse dagens avis eller lave puslespil. Du kan også læse vores pjecer og andet materiale. Der er gratis the/kaffe og nogen gange lidt frugt eller brød. 

I caféen kan du møde andre mennesker, der har kræft tæt inde på livet. En del patienter og pårørende vil gerne tale med andre i samme situation som dem selv, og her er caféen et oplagt sted at udveksle erfaringer. 

Der vil altid være en medarbejder til stede i caféen, som er parat til at hjælpe dig til rette og orientere dig om centrets tilbud. De tager også imod, hvis du ønsker en afklarende samtale i Kræftrådgivningen.

Du kan altid møde op i caféen. Det kræver ingen forudgående aftale.

Åbningstider

OBS: Pga. situationen med COVID-19 er caféen midlertidigt lukket og nedenstående åbningstider gælder desværre ikke.

Mandag–torsdag kl. 10.00–16.00
Fredag kl. 10.00–13.00 

Der er mulighed for at bestille tid til rådgivning uden for den almindelige åbningstid. Ring til Kræftrådgivningen på tlf. 82 20 58 05 eller skrive en e-mail til koebenhavn@cancer.dk