Header menu

Corona-virus:

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune fortsat er ændrede, lukkede eller gradvist ved at åbne. Læs mere på kk.dk/corona

Center for Kræft og Sundhed fra uge 20

13.05.2020
Fase 2 af genåbningen af Danmark er i gang, og i Center for Kræft og Sundhed åbner vi også løbende for flere aktiviteter.

Kommunal rehabilitering

Fra uge 20 åbner Center for Kræft og Sundhed for flere aktiviteter. De fleste aktiviteter foregår fortsat online via computer, smartphone eller tablet. Det gælder f.eks. motionshold, funktionel træning, hold for brystopererede, stabilitetshold og introhold. Fra august har vi også et online kursus.

Fra uge 20 tilbyder vi holdtræning udenfor på træningsbanen ved Elefanthuset og for rehabilitering i naturen - Under åben himmel. 

Du kan læse mere om de forskellige hold her.

Vi fortsætter med at tilbyde samtaler med kontaktpersoner og vurderinger hos relevante fagpersoner (socialrådgiver, diætist, fysioterapeut, ergoterapeut og sygeplejerske) via telefon eller som videoopkald. Hvis vores fysioterapeuter og ergoterapeuter vurderer et kritisk behov for undersøgelse og behandling, vil det være muligt med personligt fremmøde i centret.

Vi sørger naturligvis for at overholde Sundhedsstyrelsens retningslinjer i forhold til hygiejne og beskyttelsesudstyr.

Kræftrådgivningen København
Kræftens Bekæmpelse åbner igen for samtaler i kræftrådgivningen. Alle samtaler sker efter tidsbestilling, så retningslinjerne om hygiejne og fysisk afstand kan overholdes. Du kan bestille tid til samtale ved at kontakte os på telefonnr 8220 5805. Hvis du foretrækker rådgivning over telefonen, er det selvfølgelig også muligt.

Har du lyst til at deltage i online grupper for patienter, pårørende og efterladte?
Kræftrådgivningen i Herlev udbyder 4 online hold, som du kan læse mere om her.

Fra den 4. juni åbner vi desuden for Mindfulness under åben himmel. Læs mere her.

Arrangementer mm. i Center for Kræft og Sundhed
Alle større arrangementer inklusiv gruppe- og netværkstilbud er aflyst indtil sommerferien.