Header menu

Corona-virus:

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune fortsat er ændrede, lukkede eller gradvist ved at åbne. Læs mere på kk.dk/corona

Corona - hvad sker der i Center for Kræft og Sundhed

12.03.2020
Læs om den aktuelle situation her.

Københavns Kommune og Kræftens Bekæmpelse bakker fuldt op om myndighedernes ønske om at lukke ned for alle institutioner og aktiviteter i den kommende tid, så vi kan passe godt på hinanden og begrænse udbredelsen af coronavirus. Center for Kræft og Sundhed er derfor lukket for personlig henvendelse. 

Kræftrådgivningen

Kræftrådgivningen København holder lukket for personlige henvendelser.

Vi kan stadig kontaktes telefonisk mandag til torsdag fra kl. 09.30-15.00 og fredag fra kl. 09.30-13.00 på telefon 82 20 58 05 eller på mail: koebenhavn@cancer.dk.

Alternativt kan man ringe til Kræftlinjen på hverdage fra kl. 09.00-21.00 og lørdag-søndag fra kl. 12.00-17.00 på telefon 80 30 10 30.

Alle gruppe- og netværkstilbud i centret er indtil videre aflyst.

Kommunal rehabilitering

Alle holdaktiviteter og samtaler i centret er foreløbigt aflyst. Din kontaktperson har kontaktet dig pr. telefon. Hvis ikke de har fået fat på dig, har de sendt et brev i eboks.

Du kan stadig ringe eller skrive tl din kontaktperson, selvom centret er lukket for personligt fremmøde. 

Pårørende er velkomne til at ringe eller skrive til pårørende-koordinator Ane Hassani.

Hvis du bliver henvist, mens centret er lukket for personligt fremmøde, bliver du kontaktet telefonisk inden for nogle dage.

Pas på dig selv under coronaepidemien

Det er vigtigt at holde sig fysisk aktiv, mens man er hjemme. Vi lægger nye træningsprogrammer op hver uge. Se her.

Sundhedsstyrelsen har lavet nogle gode råd til, hvordan du kan passe på din mentale sundhed under coronaepidemien. Dem kan du læse her

På Kræftens Bekæmpelses hjemmeside kan du finde information om corona og kræft. Se her.