Header menu

Corona-virus:

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune fortsat er ændrede, lukkede eller gradvist ved at åbne. Læs mere på kk.dk/corona

Delvis genåbning af kommunal rehabilitering

23.04.2020
  • Center for Kræft og Sundhed København - dag
Center for Kræft og Sundhed København har været lukket siden d. 13. marts pga. coronavirus, men vil nu langsomt begynde at genåbne

Center for Kræft og Sundhed København genåbner delvist for den kommunale kræftrehabilitering.

Centret har siden 13. marts 2020 været lukket for personligt fremmøde pga. coronavirus, men vil nu langsomt begynde at genåbne.

Kommunal rehabilitering

Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger og kan derfor ikke åbne for alle aktiviteter på én gang.  I første omgang vil vi starte med igen at tilbyde samtaler med kontaktpersoner og vurderinger hos relevante fagpersoner (socialrådgiver, diætist, fysioterapeut, ergoterapeut og sygeplejerske).

Samtalerne vil foregå over telefon eller som videoopkald via computer eller tablet (f.eks. iPad), og du vil sammen med din kontaktperson aftale, hvilken løsning, der passer bedst til dig.

Hvis vores fysioterapeuter og ergoterapeuter vurderer, at en borger har kritisk behov for undersøgelse og behandling, vil det være muligt med personligt fremmøde i centret til dette. Vi sørger naturligvis for at overholde Sundhedsstyrelsens retningslinjer for hygiejne og beskyttelsesudstyr.

Fra den 14. maj tilbyder vi rehabilitering i naturen. Det kan du læse om her.

Vi venter fortsat på tilladelse til at genoptage vores indendørstræning (styrke – og konditionstræning, yogahold) og kurser. Fra uge 20 vil der være mulighed for online træning og udetræning. Det kan du læse om her. 

Vi sørger løbende for opdateringer om centrets genåbning både her på vores hjemmeside og på vores Facebookside.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer i forhold til dit forløb i Center for Kræft og Sundhed, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til din kontaktperson.

Kræftrådgivningen København

Kræftens Bekæmpelses rådgivningstilbud er fortsat lukket for personligt fremmøde, men kan stadig kontaktes telefonisk mandag til torsdag fra kl. 09.30-15.00 og fredag fra kl. 09.30-13.00 på telefon 82 20 58 05 eller på mail: koebenhavn@cancer.dk.

Kræftrådgivningen kan tilbyde parsamtaler og individuelle samtaler via telefon eller Skype, alt efter hvad der foretrækkes.

Alle større arrangementer inklusiv gruppe - og netværkstilbud er aflyst indtil sommerferien.