Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Læs mere på kk.dk/corona

 

Læs om den aktuelle situation i Center for Kræft og Sundhed

Seneste nyt om aktiviteter i Center for Kræft og Sundhed

28.01.2021
Her får du en frisk opdatering på tilgængelige aktiviteter i Center for Kræft og Sundhed

Opdateret 9. juni 2021

Center for Kræft og Sundhed varetager kritiske funktioner indenfor rehabilitering af patienter med kræft og er fortsat åbent. Aktiviteterne i Center for Kræft og Sundhed fortsætter derfor. Vi følger myndighedernes anbefalinger og forholdsregler vedrørende COVID-19. Vi justerer løbende, så vi kan tilbyde både online-aktiviteter, videotræninger og træningshold både indendørs og udendørs.

Vi sørger for at opdatere dig om ændringerne både her på siden og på vores Facebookside.  

Har du symptomer - pas på andre ved ikke at møde op  

Hvis du selv har symptomer, der kan være tegn på COVID-19, beder vi om, at du ikke møder op i centret, men tager kontakt til din egen læge, så du kan blive testet. Du skal heller ikke møde op, hvis du er nær kontakt til en person, der har symptomer eller er testet positiv for COVID-19. 

Krav om mundbind/visir

Når du træder ind i og færdes rundt i centret, skal du bære mundbind/visir, som du selv skal medbringe. Aktiviteter, der ikke er mulige at gennemføre med mundbind/visir, er undtaget for brugen af ansigtsværn.

Samtaler

Samtaler med kontaktperson foregår som udgangspunkt via videomøde eller telefon. Vi har også mulighed for at tilbyde ”walk & talk”, hvor samtalen foregår udendørs med 2 meters afstand til hinanden. Personalet vil anvende ansigtsværn, hvis I mødes fysisk.

Træning 

Vi tilbyder træning online, udendørs og enkelte hold indendørs. Træningen sker i mindre grupper, som godt kan være større end 5 personer, da vi som kræftrehabilitering er en kritisk funktion og derfor undtaget fra forsamlingsforbuddet. Du kan få et overblik på vores online-tilbud her, hvor vi hele tiden opdaterer tilbuddene.

Kurser og grupper 

Særligt for pårørende

Vi tilbyder også forskellige online-grupper for pårørende, bl.a. online-yoga og online-kurset LÆR AT TACKLE.

Caféen

Vores café er kendt som det hyggelige mødested før og efter træning. Desværre sætter situationen med coronavirus cafélivet lidt på pause, da den ikke længere kan bruges som opholdssted - udover når man venter på en planlagt aftale med kontaktperson eller behandler.

Kræftrådgivningen 

​Grundet corona kan du desværre ikke komme direkte ind i Kræftrådgivningen i København uden forudgående tidsbestilling. Alle gruppetilbud vil i stedet foregå online.

Bestil tid på tlf. 82 20 58 05 eller send en mail til koebenhavn@cancer.dk, hvis du ønsker en rådgivningssamtale. Samtalen kan foregå enten telefonisk eller ved fysisk fremmøde i centret.

Uden for Kræftrådgivningens åbningstid kan du som altid ringe til Kræftlinjen hverdage kl. 9-21 og lørdag-søndag kl. 12-17 på 80 30 10 30.