Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Læs mere på kk.dk/corona

 

Læs om den aktuelle situation i Center for Kræft og Sundhed

Videnskabelig medarbejder til bydækkende enheder

03.06.2019
  • ""
Sundheds- og Omsorgsforvaltningen opgraderer indsatsen inden for analyse og formidling af effektdata og videnskabelige publikationer.

Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune har bevilget midler til ansættelse af en videnskabelig medarbejder med ph.d.-kompetencer. Medarbejderen skal bistå med analyse af effektdata, publicere og formidle resultater fra flere af forvaltningens bydækkende centre og afvikle projekter.

Post.doc. Sine Rossen er pr. 1. juni ansat til at varetage denne opgave. Sine Rossen har tidligere i samarbejde med Trygfondens Center for Aktiv Sundhed og Københavns Universitet publiceret to videnskabelige artikler om eSundhedskompetencer hos borgere henvist til rehabilitering i Center for Kræft og Sundhed (læs de to artikler her og her). Hun arbejder aktuelt på en sidste artikel om dette emne.

Center for Kræft og Sundhed har endvidere indsamlet data angående effekt af en multifacetteret kommunal rehabilitering til kvinder med brystkræft. Sine Rossen har i samarbejde med andre af centrets medarbejdere og professor Ann Dorthe Zwisler fra REHPA skrevet en artikel, som er indsendt mhp. publikation i et videnskabeligt tidsskrift.

Center for Diabetes er aktuelt godt i gang med at indsamle effektdata, og i eftersommeren starter analyse og formidling af disse data.