Header menu

Familieweekender for kræftramte børnefamilier

  • ""
Gratis tilbud til kræftramte børnefamilier

Kræftens Bekæmpelse kan, takket være en donation, tilbyde familier, hvor en forælder er ramt af kræft, et gratis weekendophold på Kragerup Gods.

Formålet er dels at få nogle sjove oplevelser, dels at møde ligestillede og udveksle erfaringer. En af aktiviteterne er Go High, en klatrepark for hele familien på Kragerup Gods.

Hvem kan deltage

Målgruppen er familier, hvor en af forældrene er ramt af kræft og er i behandling, eller har været i behandling indenfor det se-neste år, og hvor børnene er mellem 7 og 18 år.

Mulige datoer for 2020

1. - 3. maj
5. - 7. juni
26. - 28. juni
31. juli - 2. august
14. - 16. august

Adresse

Kragerup Gods
Kragerupgaardsvej 33
4291 Ruds Vedby
www.kragerup.dk

Tilmelding*

Tilmelding nødvendig, begrænset antal pladser og skal gøres til Kræftrådgivningen Herlev på e-mail: herlev@cancer.dk
Deltagelse i en Familieweekend, indebærer en telefonisk forsamtale med den ansvarlige rådgiver inden opstart.

Yderligere information

Der er check-in fra kl. 15 fredag og check-ud senest kl. 10 søndag.
Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte Kræftrådgivningen i Herlev på telefon 70 20 26 55 eller e-mail: herlev@cancer.dk

* Ved tilmelding til dette tilbud giver du samtykke til, at vi opbevarer dine kontaktoplysninger, indtil arrangementet er afsluttet. Vi bruger kun dine kontaktoplysninger i relation til det tilmeldte arrangement. Det kan være behov for at give dine kontaktoplysninger videre til en ansat eller frivillig medarbejder, så der kan gives besked til dig om væsentlige oplysninger, f.eks. aflysning af en tilmeldt aktivitet. Vi sletter dine oplysninger igen, når arrangementet er afsluttet, men du kan altid kontakte Kræftrådgivcningen i Herlev på tlf. 70 20 26 55 eller e-mail herlev@cancer.dk for at få slettet dine oplysninger på et tidligere tidspunkt. I vores privatlivspolitik, kan du læse mere om, hvordan vi passer på dine oplysninger: https://www.cancer.dk/om-os/privatlivspolitik/