Praktisk information

Her finder du praktiske oplysninger om emner som afbud, adresse, ankomst, telefonnummer, tolk, parkering og offentlig transport.

Praktisk information

Vis alle

Adresse og kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om dine muligheder i Center for Kræft og Sundhed.

Find vores adresse og kontaktoplysninger

Ankomst

Når du går ind i centret, kommer du ind i vores café, både hvis du kommer til centret via hovedindgangen fra Nørre Allé eller fra bagindgangen ved Henrik Pontoppidans Vej.

Der vil altid være en medarbejder til stede i caféen, som er parat til at tage imod dig, og hjælpe dig til rette og orientere dig om centrets tilbud. Hvis du har tid til en samtale, bliver du hentet i caféen af den medarbejder, du skal tale med.

Hvis du allerede er i et forløb og skal til træning, undervisning eller madlavning, kan du gå direkte til det lokale, hvor aktiviteten foregår.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til at finde vej, er du meget velkommen til at spørge medarbejderen eller de frivillige i caféen.

Afbud

Husk at melde afbud, hvis du bliver forhindret i at møde frem til en aftale.

Afbud til Kræftens Bekæmpelses grupper skal ske til administrationen på tlf. 82 20 58 05 eller direkte til gruppelederen.

For afbud til andre aftaler (fx træning, kurser, samtaler med kontaktperson eller socialrådgiver) ring til administrationen på tlf. 82 20 58 00. De kan også hjælpe med at aflyse kørsel.

Faciliteter

Du kan få gratis kaffe, te og vand i Center for Kræft og Sundhed. Det er ikke muligt at købe noget at spise - så medbring selv mad, hvis du har behov for det. Der er gratis wifi (internet) i hele centret.

Hvis du skal deltage på et træningshold, kan du benytte centrets omklædnings- og badefaciliteter før/efter træning.

Kørsel

Når du er henvist til centret, er der mulighed for at bestille kørsel til dig, såfremt du har helbredsmæssige udfordringer i forhold til at komme til/fra centret.

Du vil sammen med din kontaktperson aftale det nærmere, og din kontaktperson sørger for booking af kørsel via Flextrafik.

Offentlig transport

 De nærmeste buslinjer er:

  • Tagensvej - Nørre Campus: 6A 
  • Nørre Allé - Nørre Campus: 150S, 184, 185 

Find nemmeste rute for dig (rejseplanen.dk)

Parkering

Det er muligt at parkere mod betaling på Nørre Allé eller i De Gamles By (adgang fra Nørre Allé eller Møllegade).

I De Gamles By er der handicapparkering.

Privatlivspolitik og opbevaring af data

Center for Kræft og Sundhed fører journal over borgere i forløb. 

Læs mere om, hvordan vi opbevarer din data

Tolk

Hvis du har brug for tolkebistand, når du skal til en samtale i centret, vil din kontaktperson sørge for at bestille en tolk, der deltager ved samtalen.