Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Læs mere på kk.dk/corona

 

Læs om den aktuelle situation i Center for Kræft og Sundhed

Funktionel træning

  • ""
    Modelfoto: Mark Thyrring
Funktionel træning er for dig, der kan lide at træne sammen med andre og at udfordre dig selv med nye øvelser hver gang.

På dette hold kommer du til at lave øvelser, der styrker kroppens store muskelgrupper blandt andet ved hjælp af egen kropsvægt, frivægte, elastikker og bolde.

Fysioterapeuten vejleder dig og resten af holdet gennem forskellige funktionelle øvelser, så I får trænet jeres kondition og styrke så effektivt som muligt. Træningen bliver tilpasset den enkelte, så alle kan være med. 

Undervisning

På de fleste hold vil der i forbindelse med træningen én gang om ugen være et kort oplæg fra forskellige faggrupper i centret. Der bliver taget temaer op som fx søvn, kost, koncentrationsbesvær, hukommelsesproblemer, seksualitet, familie- og arbejdsliv. Der er mulighed for at udveksle erfaringer med andre deltagere. Formålet med at kombinere træning og undervisning er at skabe sammenhæng mellem din træningsindsats og dit hverdagsliv. 

OBS: Pga. situationen med coronavirus er undervisningen midlertidigt på pause. Vi tilbyder som alternativ online-kurser

Hvem kan deltage 

Træningen er for dig, der går i et rehabiliteringsforløb i centret. Før du kan starte på Funktionel træning, skal du deltage på introhold.

Tidspunkt og sted

Der er træning to gange ugentligt på forskellige tidspunkter og dage. Træningen foregår i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Allé 45 i København. Der er både hold, der træner udendørs og indendørs. Tal med din kontaktperson om, hvad du foretrækker. 

Træningsforløbet er på 16 uger. 

Undervisere 

Fysioterapeuter og sygeplejersker fra Center for Kræft og Sundhed. 

Tilmelding

Tal med din kontaktperson hvis du mener, at funktionel træning er noget for dig. 
 

OBS: Pga. situationen med coronavirus vil træning inde i centret være midlertidigt på pause. Der vil i stedet være mulighed for træning udendørs.

Træningsvideo

Hvis du vil se, hvad funktionel træning går ud på - eller du er forhindret i at møde til træning i centret - så kan du her se en af vores træningsvideoer med funktionel træning.