Header menu

Du er her

Introhold

  • ""
Skal du træne på Funktionel træning, Træning i maskiner eller på Ungeholdet, skal du først deltage på Introholdet.

På Introholdet taler vi om, hvad fysisk træning er, og hvorfor det er vigtigt, at du holder dig fysisk aktiv – ideelt set både før, under og efter dit behandlingsforløb. Du bliver grundigt introduceret til, hvordan du kommer godt i gang med at træne. Du behøver ikke at have erfaring med at træne for at kunne deltage.

Du træner to gange på Introholdet, hvor du bliver introduceret til vores forskellige træningsredskaber. Vi planlægger din træning, så der tages hensyn til dig og dine behov. Derefter vil fysioterapeuterne sammen med dig vurdere hvilket træningshold, der passer bedst til dig og dine ønsker.

Er du i kemoterapi, får du tilbudt ekstra undervisning, hvor vi gennemgår særlige forholdsregler, du skal være opmærksom på, når du træner. Undervisningen varetages af en sygeplejerske.

Hvem kan deltage

Introholdet er for dig, der går i et rehabiliteringsforløb i centret og skal i gang med styrke- og konditionstræning - enten Funktionel træning, Træning i maskiner eller Ungeholdet. 

Tidspunkt og sted 

Der er introhold hver tirsdag og torsdag kl. 13.00-14.30 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Allé 45 i København. Du skal deltage to gange. 

Underviser

Fysioterapeuter i Center for Kræft og Sundhed.

Tilmelding

Tal med din kontaktperson i centret, hvis du mener, at Introhold er relevant for dig.