Header menu

Du er her

Kogeskole

På centrets kogeskole kan du få idéer og inspiration til, hvordan du kan tilberede sund og velsmagende mad.

Mangler du inspiration til sund mad, og har du lyst til at lave den sammen med andre? Så er kogeskolen måske noget for dig. Vi arbejder med praktiske eksempler på sunde madvarer, enkle tilberedningsmetoder og konkrete eksempler på portionsstørrelser.

Kurset løber over tre onsdage. På hver undervisningsdag vil der være et kort teoretisk oplæg om dagens tema, før vi går i køkkenet og laver mad og spiser sammen. Den første dag sætter du dine egne mål for, hvad du vil opnå på kurset.

Tidspunkt og sted

Kogeskole foregår kl. 10.30-14.30 i undervisningskøkkenet i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Allé 45 i København. 

I første halvår 2020 er der to hold: 

Hold 1: 
5. februar
26. februar
11. marts

Hold 2
22. april
6. maj
20. maj

Undervisere

Klinisk diætist Maria Stoltze Fray og sygeplejerske Lotte Marie Jensen.

Hvem kan deltage

Tilbuddet er for dig, der går i et forløb i centret, og som har udfordringer med overvægt eller vægtøgning i forbindelse med behandling.

Tilmelding

Du kan tage fat i din kontaktperson, hvis du mener, at Kogeskolen er noget for dig.

Film om kogeskole

Her kan du se en film, hvor den ene underviser fortæller om kogeskolen

Her kan du se en film med en borger, der fortælle om, hvordan det var at deltage på kogeskolen.