Kræftrådgivningen

Kræftrådgivningen i København er åben for alle - uanset bopæl - og kræver ikke henvisning.

I Kræftrådgivningen København kan du få rådgivning med fysisk fremmøde - enten som drop-in rådgivning eller ved forudgående tidsbestilling. Du kan også få rådgivning over telefon eller Teams.

Om Kræftrådgivningen

Du er altid velkommen i en af Kræftens Bekæmpelses kræftrådgivninger, uanset om du er patient, pårørende eller efterladt. Tilbuddene er for alle uanset bopælskommune. I København er Kræftrådgivningen en del af Center for Kræft og Sundhed.

I Kræftrådgivningen kan du få gratis støtte, råd og vejledning. Du kommer til at tale med en professionel rådgiver. De kan støtte dig i at få overblik over din situation og i at finde handlemuligheder. De kan også hjælpe med at få sat ord på de bekymringer, der kan være, når man har kræft tæt inde på livet. Under samtalen kan vi drøfte, om du/I kan have gavn af et af vores gruppetilbud, hvor du/I møder andre i samme situation. 

Du kan møde op til en samtale alene eller sammen med dine pårørende. Vi håber at kunne give det tilbud, som passer til netop dig.

Kontakt os

Du kan komme til drop-in rådgivning mandag-torsdag mellem kl. 10-16 og fredag mellem 10-13, eller du kan ringe til os og bestille en tid til en afklarende samtale. Ring på telefon 82 20 58 05 mandag-torsdag fra 09.30-15.00 og fredag fra 09.30-13.00.

Uden for Kræftrådgivningens åbningstid kan du som altid ringe til Kræftlinjen alle hverdage kl. 9-21 og lørdag-søndag kl. 12-17 på 80 30 10 30.

Kontakt

Kræftrådgivningen

Center for Kræft og Sundhed

Nørre Allé 45

2200 København N

Telefontider

Mandag-torsdag kl. 9.30-15.00

Fredag kl. 9.30–13.00