Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Læs mere på kk.dk/corona

 

Læs om den aktuelle situation i Center for Kræft og Sundhed

Kræftrådgivningen i København

  • Modelfoto: Tomas Bertelsen
Kræftrådgivningen i København er åben for alle - uanset bopæl - og kræver ikke henvisning.

Kræftrådgivningen i København er åben, og du kan få rådgivning med fysisk fremmøde - enten som drop-in rådgivning eller ved forudgående tidsbestilling. Du kan også få rådgivning over telefon eller Teams.

Grupper og øvrige aktiviteter gennemføres i normalt omfang.

Vi passer fortsat på hinanden og sørger for god hygiejne i kræftrådgivningen. Vi opfordrer ligeledes til, at man er opmærksom på at holde afstand. Vi stiller ikke krav om coronapas, men henstiller til at børn, unge og andre som ikke er vaccineret mod Covid-19, får foretaget en test inden fremmøde i kræftrådgivningen. Hvis du har symptomer på corona, skal du naturligvis ikke møde frem. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Du kan komme til Drop-in rådgivning hver dag mellem 10-13 eller du kan ringe til os og bestille en tid til en afklarende samtale.

Ring på telefon 82205805 mellem 9.30 – 15.00 (fredag 9.30 – 13.00)

Eller skriv til os på koebenhavn@cancer.dk

Uden for kræftrådgivningens åbningstid kan du som altid ringe til Kræftlinjen alle hverdage kl. 9-21 og lørdag-søndag kl. 12-17 på 80 30 10 30.

_____________________________________________________________________________________________________________

Du er altid velkommen i en af Kræftens Bekæmpelses kræftrådgivninger, uanset om du er patient, pårørende eller efterladt. Tilbuddene er for alle uanset bopælskommune. I København er Kræftrådgivningen en del af Center for Kræft og Sundhed.

I Kræftrådgivningen kan du få gratis støtte, råd og vejledning. Du kommer til at tale med en professionel rådgiver. De kan støtte dig i at få overblik over din situation og i at finde handlemuligheder. De kan også hjælpe med at få sat ord på de bekymringer, der kan være, når man har kræft tæt inde på livet. Under samtalen kan vi drøfte, om du/I kan have gavn af et af vores gruppetilbud, hvor du/I møder andre i samme situation. 

Du kan møde op til en samtale alene eller sammen med dine pårørende. 

Vi håber at kunne give det tilbud, som passer til netop dig.

Her finder du åbningstider og kontaktinformationer for Kræftrådgivningen i København.