Header menu

Corona-virus:

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune fortsat er ændrede, lukkede eller gradvist ved at åbne. Læs mere på kk.dk/corona

Kræftrådgivningen i København

Kræftrådgivningen i København er åben for alle - uanset bopæl - og kræver ikke henvisning.

Du er altid velkommen i en af Kræftens Bekæmpelses kræftrådgivninger, uanset om du er patient, pårørende eller efterladt. Tilbuddene er for alle uanset bopælskommune. I København er Kræftrådgivningen en del af Center for Kræft og Sundhed.

I Kræftrådgivningen kan du få gratis støtte, råd og vejledning. Du kommer til at tale med en professionel rådgiver. De kan støtte dig i at få overblik over din situation og i at finde handlemuligheder. De kan også hjælpe med at få sat ord på de bekymringer, der kan være, når man har kræft tæt inde på livet. Under samtalen kan vi drøfte, om du/I kan have gavn af et af vores gruppetilbud, hvor du/I møder andre i samme situation. 

Du kan møde op til en samtale alene eller sammen med dine pårørende. Du møder bare op i caféen. Det kræver ingen forudgående aftale. Du er også velkommen til bare at kigge forbi til en kop kaffe. 

Vi håber at kunne give det tilbud, som passer til netop dig.

Her finder du åbningstider og kontaktinformationer for Kræftrådgivningen i København.