Header menu

Corona-virus:

Corona-virus påvirker fortsat en del tilbud og services, som er ændrede eller åbne med restriktioner. Læs mere på kk.dk/corona

 

Læs om den aktuelle situation i Center for Kræft og Sundhed

Kræftrådgivningen i København

Kræftrådgivningen i København er åben for alle - uanset bopæl - og kræver ikke henvisning.

Coronavirus

Ring til os
Grundet corona kan du desværre ikke komme direkte ind i Kræftrådgivningen i København uden forudgående tidsbestilling - foreløbigt frem til 1. december.

Ring derfor først til os og bestil tid på tlf. 82 20 58 05 eller mail: koebenhavn@cancer.dk, hvis du ønsker en rådgivningssamtale. Samtalen kan foregå enten telefonisk eller ved fysisk fremmøde i kræftrådgivningen.

Vi overholder myndighedernes anbefalinger om hygiejne og afstand og bruger mundbind i de tilfælde, hvor det kan være svært at sikre to meters afstand. Det betyder, at du i kræftrådgivningen skal bruge mundbind, når du står op og bevæger dig rundt. Siddende må du gerne tage mundbindet af, så længe reglerne for afstand kan overholdes.

Vi har mundbind til rådighed i kræftrådgivningen.

Grupper og øvrige aktiviteter gennemføres, hvis anbefalinger kan efterleves. Kontakt os omkring dette.

Uden for kræftrådgivningens åbningstid kan du som altid ringe til Kræftlinjen alle hverdage kl. 9-21 og lørdag-søndag kl. 12-17 på 80 30 10 30.

Hvis du selv har symptomer, der kan være tegn på COVID-19, så skal du selvsagt ikke møde op i rådgivningen, men tage kontakt til din egen læge, så du kan blive testet.

_____________________________________________________________________________________________________________

Du er altid velkommen i en af Kræftens Bekæmpelses kræftrådgivninger, uanset om du er patient, pårørende eller efterladt. Tilbuddene er for alle uanset bopælskommune. I København er Kræftrådgivningen en del af Center for Kræft og Sundhed.

I Kræftrådgivningen kan du få gratis støtte, råd og vejledning. Du kommer til at tale med en professionel rådgiver. De kan støtte dig i at få overblik over din situation og i at finde handlemuligheder. De kan også hjælpe med at få sat ord på de bekymringer, der kan være, når man har kræft tæt inde på livet. Under samtalen kan vi drøfte, om du/I kan have gavn af et af vores gruppetilbud, hvor du/I møder andre i samme situation. 

Du kan møde op til en samtale alene eller sammen med dine pårørende. 

Vi håber at kunne give det tilbud, som passer til netop dig.

Her finder du åbningstider og kontaktinformationer for Kræftrådgivningen i København.