Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Læs mere på kk.dk/corona

 

Læs om den aktuelle situation i Center for Kræft og Sundhed

Samtalegruppe for uhelbredeligt syge kræftpatienter

  • ""
    Modelfoto: Mark Thyrring
Har du brug for og lyst til at tale med andre uhelbredeligt syge kræftpatienter? Så er gruppen her måske for dig.

Som patient med en uhelbredelig kræftsygdom kan du have brug for at dele tanker, følelser og erfaringer med andre i en lignende situation som dig.

Samtalegruppen giver støtte til at leve med og forholde sig til de oplevelser, man kan komme ud for som kræftpatient. Erfaringen viser, at der i gruppen udvikles fællesskab, forståelse, klarhed og måske håb.

Hvem kan deltage

Gruppen er for dig, der er uhelbredeligt syg af kræft. Du kan deltage, uanset bopælskommune.

Form

Gruppen er en lukket gruppe, hvilket betyder, at der ikke kommer nye personer ind i gruppen midt i et forløb. Der er plads til 8-10 deltagere. Inden du kan deltage i gruppen, skal du først have en afklarende samtale med en rådgiver og herefter en samtale med gruppelederne.

Gruppeledere

Gruppen ledes af forskellige rådgivere fra Kræftrådgivningen.

Tidspunkt og sted

Onsdage kl. 13.30-15.00

Tilmelding*

Tilmelding til en kommende gruppe foregår via samtale med en rådgiver ved personlig henvendelse i Kræftrådgivningen.

Yderligere information

Ønsker du mere information om gruppen, så kontakt Kræftrådgivningen på tlf.: 82 20 58 05 eller e-mail koebenhavn@cancer.dk

Ved tilmelding til dette tilbud giver du samtykke til, at vi opbevarer dine kontaktoplysninger, indtil arrangementet er afsluttet. Vi bruger kun dine kontaktoplysninger i relation til det tilmeldte arrangement. Det kan være behov for at give dine kontaktoplysninger videre til en ansat eller frivillig medarbejder, så der kan gives besked til dig om væsentlige oplysninger, f.eks. aflysning af en tilmeldt aktivitet. Vi sletter dine oplysninger igen, når arrangementet er afsluttet, men du kan altid kontakte os på tlf. 82 20 58 05 eller e-mail koebenhavn@cancer.dk  for at få slettet dine oplysninger på et tidligere tidspunkt. I vores privatlivspolitik, kan du læse mere om, hvordan vi passer på dine oplysninger : https://www.cancer.dk/om-os/privatlivspolitik/