Header menu

Du er her

Samtalegruppe for uhelbredeligt syge kræftpatienter

  • ""
Har du brug for og lyst til at tale med andre uhelbredeligt syge kræftpatienter? Så er gruppen her måske for dig.

Som patient med en uhelbredelig kræftsygdom kan du have brug for at dele tanker, følelser og erfaringer med andre i en lignende situation som dig.

Samtalegruppen giver støtte til at leve med og forholde sig til de oplevelser, man kan komme ud for som kræftpatient. Erfaringen viser, at der i gruppen udvikles fællesskab, forståelse, klarhed og måske håb.

Hvem kan deltage

Gruppen er for dig, der er uhelbredeligt syg af kræft. Du kan deltage, uanset bopælskommune.

Form

Gruppen er en lukket gruppe, hvilket betyder, at der ikke kommer nye personer ind i gruppen midt i et forløb. Der er plads til 8-10 deltagere. Inden du kan deltage i gruppen, skal du først have en afklarende samtale med en rådgiver og herefter en samtale med gruppelederne.

Gruppeledere

Gruppen ledes af to rådgivere fra Kræftrådgivningen:
Gitte Bowman Bak tlf. 30 76 59 73 og Dorrit Stadager tlf. 30 76 59 71.

Tidspunkt og sted

Gruppen mødes onsdage kl. 13.00 - 14.30, fra d. 21. august til og med d. 27. november i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Allé 45 i København. 

OBS! Gruppen holder efterårsferie onsdage d. 9.10. og 16.10.

Tilmelding

Denne gruppe er overtegnet.
Tilmelding til en kommende gruppe foregår via samtale med en rådgiver ved personlig henvendelse i Kræftrådgivningen.

Yderligere information

Ønsker du mere information om gruppen, så kontakt Kræftrådgivningen på tlf.: 82 20 58 05 eller e-mail koebenhavn@cancer.dk

Ved tilmelding til dette tilbud giver du automatisk samtykke til, at vi opbevarer dine kontaktoplysninger, indtil arrangementet er afsluttet. Oplysningerne opbevares utilgængeligt for andre og videregives ikke til anden part.