Sorggruppe for voksne, der har mistet en partner eller ægtefælle

I denne samtalegruppe har du mulighed for at arbejde med dit tab af en partner eller ægtefælle. For efterladte uanset bopæl.

Har du mistet en nærtstående pga. kræftsygdom, kan det vende op og ned på hele din tilværelse.

Til at begynde med oplever mange, at de får meget opmærksomhed fra omgivelserne, men som tiden går, forsvinder opmærksomheden, selvom behovet stadig er der. Derfor kan det være en stor hjælp at mødes med andre, der er i en lignende situation som dig.

I gruppen er der mulighed for at dele dine erfaringer og oplevelser med de andre deltagere, som også har mistet.

Samtalegruppens formål er ikke at fjerne din sorg eller at presse dig til at ‘komme videre’. Fællesskabet med andre, som har mistet, kan hjælpe dig med at bære sorgen og leve med den forandrede hverdag.

Praktiske informationer

Vis alle

Hvem kan deltage?

Gruppen er for dig, der har mistet en partner eller ægtefælle på grund af kræft. Du kan deltage, uanset hvilken kommune du bor i.

Gruppen er en lukket gruppe, hvilket betyder, at det er de samme personer som deltager gennem hele forløbet. Der er mellem 8-10 deltagere i gruppen.

For at deltage i en samtalegruppe skal du have haft en afklarende samtale med en rådgiver i Kræftrådgivningen.

Se desuden punktet "Opbevaring af kontaktoplysninger ved tilmelding".

Tidspunkt og sted

Vi mødes 8 gange kl. 16.30-18.00

Kræftrådgivningen i København 
Center for Kræft & Sundhed
Nørre Allé 45
2200 København N

Gruppeledere

Gruppen ledes af to rådgivere.

Opbevaring af kontaktoplysninger ved tilmelding

Ved tilmelding til dette tilbud giver du samtykke til, at Kræftens Bekæmpelse opbevarer dine kontaktoplysninger, indtil arrangementet er afsluttet.

Kræftens Bekæmpelse bruger kun dine kontaktoplysninger i relation til det tilmeldte arrangement. Det kan være behov for at give dine kontaktoplysninger videre til en ansat eller frivillig medarbejder, så der kan gives besked til dig om væsentlige oplysninger, fx aflysning af en tilmeldt aktivitet.

Kræftens Bekæmpelse sletter dine oplysninger igen, når arrangementet er afsluttet, men du kan altid ringe på tlf. 82 20 58 05 eller sende en e-mail koebenhavn@cancer.dk  for at få slettet dine oplysninger på et tidligere tidspunkt.

Læs mere i Kræftens Bekæmpelses privatlivspolitik (cancer.dk)