Header menu

Du er her

Sorggruppe for voksne, der har mistet en partner eller ægtefælle

  • ""
I denne samtalegruppe har du mulighed for at arbejde med dit tab af en partner eller ægtefælle.

I gruppen er der mulighed for at dele dine erfaringer og oplevelser med de andre deltagere, som også har mistet.

Samtalegruppens formål er ikke at fjerne din sorg eller at presse dig til at ‘komme videre’. Fællesskabet med andre, som har mistet, kan hjælpe dig med at bære sorgen og leve med den forandrede hverdag.

Hvem kan deltage

Gruppen er for dig, der har mistet en partner eller ægtefælle på grund af kræft. Du kan deltage, uanset hvilken kommune du bor i.

Form

Gruppen er en lukket gruppe, hvilket betyder, at der ikke kommer nye personer ind midt i et forløb. Der er plads til 8-10 deltagere og gruppen ledes typisk af to frivillige, som har en professionel baggrund for arbejdet.

Tidspunkt og sted 

Vi mødes 8 gange, og det er ofte en sen eftermiddag kl. 16.15–17.45 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Allé 45 i København. 

Tilmelding

For at deltage i samtalegruppen skal du have haft en afklarende samtale med en rådgiver i Kræftrådgivningen.

Yderligere information

Du kan få mere af vide om gruppen ved at kontakte Kræftrådgivningen på tlf.: 82 20 58 05 eller e-mail koebenhavn@cancer.dk

 

Ved tilmelding til dette tilbud giver du automatisk samtykke til, at vi opbevarer dine kontaktoplysninger, indtil arrangementet er afsluttet. Oplysningerne opbevares utilgængeligt for andre og videregives ikke til anden part.