Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Læs mere på kk.dk/corona

 

Læs om den aktuelle situation i Center for Kræft og Sundhed

Sorggruppe for yngre, der har mistet en forælder

Gruppen er for yngre voksne mellem 28 og 40 år, som inden for de seneste år har mistet en forælder pga. kræftsygdom.

Tabet af en forælder kan påvirke dig på mange forskellige måder. Det kan have meget forskellig betydning alt efter, hvor du selv er i dit liv, og hvilket forhold du havde til den forælder, du har mistet. Denne samtalegruppe giver dig mulighed for sammen med andre, som selv har oplevet at miste en forælder, at undersøge og dele dine tanker og følelser i forbindelse med tabet.

En samtalegruppe forsøger ikke at fjerne din sorg eller at presse dig til at ’komme videre’, men er et fællesskab, hvor du kan opleve at få hjælp, støtte og forståelse ved at tale med andre i samme situation.

Hvem kan deltage

Gruppen er for dig, der har mistet en forælder inden for de seneste år på grund af kræft. Du kan deltage uanset, hvilken kommune du bor i.

Form

Gruppen er en lukket gruppe, hvilket betyder, at der ikke kommer nye personer ind midt i et forløb. Der er plads til 8-10 deltagere.

Tidspunkt og sted

Vi mødes kl. 16.00-17.30 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Allé 45 i København. 

Gruppeledere

Gruppen ledes af to frivillige psykologer, som har en professionel baggrund for arbejdet, Dorthe Bak og Stina Bøgehave.

Tilmelding*

Der er endnu ikke planlagt ny gruppe. Tilmelding til en kommende gruppe foregår ved personlig henvendelse i Kræftrådgivningen.

Yderligere information

Du kan få mere at vide om gruppen ved at kontakte Kræftrådgivningen på tlf.: 82 20 58 05 eller e-mail koebenhavn@cancer.dk

* Ved tilmelding til dette tilbud giver du samtykke til, at vi opbevarer dine kontaktoplysninger, indtil arrangementet er afsluttet. Vi bruger kun dine kontaktoplysninger i relation til det tilmeldte arrangement. Det kan være behov for at give dine kontaktoplysninger videre til en ansat eller frivillig medarbejder, så der kan gives besked til dig om væsentlige oplysninger, f.eks. aflysning af en tilmeldt aktivitet. Vi sletter dine oplysninger igen, når arrangementet er afsluttet, men du kan altid kontakte os på tlf. 82 20 58 05 eller e-mail koebenhavn@cancer.dk  for at få slettet dine oplysninger på et tidligere tidspunkt. I vores privatlivspolitik, kan du læse mere om, hvordan vi passer på dine oplysninger: https://www.cancer.dk/om-os/privatlivspolitik/