Header menu

Du er her

Sorggruppe for yngre, der har mistet en forælder

Gruppen er for yngre voksne mellem 28 og 40 år, som inden for de seneste år har mistet en forælder pga. kræftsygdom.

Tabet af en forælder kan påvirke dig på mange forskellige måder. Det kan have meget forskellig betydning alt efter, hvor du selv er i dit liv, og hvilket forhold du havde til den forælder, du har mistet. Denne samtalegruppe giver dig mulighed for sammen med andre, som selv har oplevet at miste en forælder, at undersøge og dele dine tanker og følelser i forbindelse med tabet.

En samtalegruppe forsøger ikke at fjerne din sorg eller at presse dig til at ’komme videre’, men er et fællesskab, hvor du kan opleve at få hjælp, støtte og forståelse ved at tale med andre i samme situation.

Hvem kan deltage

Gruppen er for dig, der har mistet en forælder inden for de seneste år på grund af kræft. Du kan deltage uanset, hvilken kommune du bor i.

Form

Gruppen er en lukket gruppe, hvilket betyder, at der ikke kommer nye personer ind midt i et forløb. Der er plads til 8-10 deltagere, og gruppen ledes typisk af to frivillige, som har en professionel baggrund for arbejdet.

Tidspunkt og sted

Næste gruppeforløb torsdage kl. 16.00 - 17.30:
d. 5/9, 12/9, 19/9, 26/9, 3/10, 10/10 og 31/10 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Allé 45 i København. 

Gruppeledere

Psykolog Mette Harpsøe Engel tlf. 22 59 44 40 og frivillig rådgiver Stina Bøgehave.

Tilmelding

For at kunne deltage i samtalegruppen skal du have haft en afklarende samtale med en rådgiver i Kræftrådgivningen.

Yderligere information

Du kan få mere at vide om gruppen ved at kontakte Kræftrådgivningen på tlf.: 82 20 58 05 eller e-mail koebenhavn@cancer.dk

 

Ved tilmelding til denne gruppe giver du automatisk samtykke til, at vi opbevarer dine kontaktoplysninger, indtil gruppen er afsluttet. Oplysningerne opbevares utilgængeligt for andre og videregives ikke til anden part.