Sorggruppe for yngre, der har mistet en forælder (28-40 år)

Gruppen er for yngre voksne mellem 28 og 40 år, som inden for de seneste år har mistet en forælder pga. kræftsygdom. For efterladte uanset bopæl.

Tabet af en forælder kan påvirke dig på mange forskellige måder. Det kan have meget forskellig betydning alt efter, hvor du selv er i dit liv, og hvilket forhold du havde til den forælder, du har mistet. Denne samtalegruppe giver dig mulighed for sammen med andre, som selv har oplevet at miste en forælder, at undersøge og dele dine tanker og følelser i forbindelse med tabet.

En samtalegruppe forsøger ikke at fjerne din sorg eller at presse dig til at ’komme videre’, men er et fællesskab, hvor du kan opleve at få hjælp, støtte og forståelse ved at tale med andre i samme situation.

Praktiske informationer

Vis alle

Hvem kan deltage?

Gruppen er for dig, der har mistet en forælder inden for de seneste år på grund af kræft. Du kan deltage uanset, hvilken kommune du bor i.

Gruppen er en lukket gruppe, hvilket betyder, at der ikke kommer nye personer ind midt i et forløb. Der er plads til 8-10 deltagere.

Der er endnu ikke planlagt ny gruppe. Tilmelding til en kommende gruppe foregår ved personlig henvendelse i Kræftrådgivningen.

Se desuden punktet "Opbevaring af kontaktoplysninger ved tilmelding".

Tidspunkt og sted

Vi mødes kl. 16.00-17.30 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Allé 45 i København. 

Gruppeledere

Dorthe, frivillig, socialrådgiver med erfaring inden for unge området.

Stina, frivillig, sygeplejerske og familieterapeut.

Opbevaring af kontaktoplysninger ved tilmelding

Ved tilmelding til dette tilbud giver du samtykke til, at Kræftens Bekæmpelse opbevarer dine kontaktoplysninger, indtil arrangementet er afsluttet.

Kræftens Bekæmpelse bruger kun dine kontaktoplysninger i relation til det tilmeldte arrangement. Det kan være behov for at give dine kontaktoplysninger videre til en ansat eller frivillig medarbejder, så der kan gives besked til dig om væsentlige oplysninger, fx aflysning af en tilmeldt aktivitet.

Kræftens Bekæmpelse sletter dine oplysninger igen, når arrangementet er afsluttet, men du kan altid ringe på tlf. 82 20 58 05 eller sende en e-mail koebenhavn@cancer.dk  for at få slettet dine oplysninger på et tidligere tidspunkt.

Læs mere i Kræftens Bekæmpelses privatlivspolitik (cancer.dk)

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til tilbuddet, er du altid velkommen til at kontakte Mette Harpsøe Engel, som er leder af Kræftrådgivningen.