Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Læs mere på kk.dk/corona

 

Læs om den aktuelle situation i Center for Kræft og Sundhed

Mænds Mødested i Elefanthuset

Mænds Mødested er et gratis tilbud til dig, der har - eller har haft - kræft. Kig forbi, hvis du vil møde andre mænd i samme situation.

Mænds Mødested i Elefanthuset er et uformelt mødested for mænd med kræft. Her kan du drikke kaffe, spille kort, lave mad eller bare snakke med andre mænd, som også har - eller har haft - kræft.

Du deltager i de aktiviteter, som du har tid og lyst til. Der er ingen forpligtelser eller faste tidspunkter, hvor du skal møde op.

Mødestedet er åbent for alle. Du behøver ikke at have et forløb i Center for Kræft og Sundhed for at bruge stedet.   

Du er med til at bestemme

Center for Kræft og Sundhed stiller lokalerne i Elefanthuset til rådighed og har defineret de grundlæggende regler. Det er fx ikke tilladt at ryge eller drikke alkohol.

Det er dig og de andre mænd, der bestemmer, hvad der skal ske i Mænds Mødested. Stedet skal blot være åbent og imødekommende for andre mænd i samme situation.

Du kan se en liste over aktuelle aktiviteter i denne kalender. Det er gratis at benytte Mænds Mødested og deltage i de forskellige aktiviteter.

Kig forbi Mænds Mødested

Du kan kigge forbi hver onsdag mellem kl. 11.00-14.00, hvor der er åbent for nye interesserede. Du kan også komme til åbent værksted om mandagen kl. 10.00-16.00.

Du finder Mænds Mødested i Elefanthuset på Thit Jensens Vej 2 - lige bag Center for Kræft og Sundhed.

 

Hvis du har spørgsmål, så send en mail til maendsmoedestedelefanthuset@gmail.com. Alternativt kan du indtale en besked på vores telefonsvarer på tlf. 21 66 98 74, og vi ringer tilbage inden for et par dage.