Header menu

PACT - en idrætsforening for kræftramte

  • ""
I PACT kan du træne med andre kræftoverlevere.

PACT er en frivillig, uafhængig og velgørende forening, som gør brug af idrætsaktiviteter til at skabe fokus på kræftoverlevelse. Det er hverken en traditionel idrætsforening eller en traditionel patientforening, men en unik kobling.

PACT er en idrætsklub for alle uanset sygdomserfaring og træningsniveau, og hvor medlemmerne deler en opmærksomhed og bevidsthed omkring glæden ved fysisk aktivitet, som en måde at komme videre i livet på under og efter en kræftsygdom.

Gennem faste træningstilbud og deltagelse i sportslige begivenheder, er det foreningens formål at skabe positiv opmærksomhed om kræftsagen og understøtte den enkeltes mulighed for at (gen)opdage og fastholde fysiske, sociale og mentale ressourcer. Således er foreningens formål at sætte fokus på og aktivt skabe øget mulighed for deltagelse i idrætsfællesskaber for personer, som har været eller er berørt af kræft, uanset køn og alder.

PACT har faste ugentlige hold med forskellige idrætsaktiviteter rundt omkring i København. Et personligt medlemskab af PACT koster 225 kr. pr. halvår, mens et husstandsmedlemskab koster 300 kr. pr. halvår. Derudover vil der være et deltagergebyr på 15 kr. på nogle af de ugentlige hold.

Træning i Center for Kræft og Sundhed

Vi laver cirkeltræning i træningssalen i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45 i København, to gange om ugen:

  • Tirsdag kl. 17-18
  • Fredag kl. 15.30-16.30

Du skal møde op senest 10 minutter før træningen starter. Tilmelding sker via PACTs hjemmeside.

Kontakt og yderligere oplysninger 

Du kan se mere om PACT på foreningens hjemmeside. Du kan også kontakte Signe Amdisen, der er formand for foreningen, på e-mail: pactforening@gmail.com.