Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Læs mere på kk.dk/corona

 

Læs om den aktuelle situation i Center for Kræft og Sundhed

PACT - en idrætsforening for kræftramte

  • ""
    Modelfoto: Mark Thyrring
I PACT kan du træne med andre kræftoverlevere.

PACT er en frivillig, uafhængig og velgørende forening, som gør brug af idrætsaktiviteter til at skabe fokus på kræftoverlevelse. Det er hverken en traditionel idrætsforening eller en traditionel patientforening, men en unik kobling.

PACT er en idrætsklub for alle uanset sygdomserfaring og træningsniveau, og hvor medlemmerne deler en opmærksomhed og bevidsthed omkring glæden ved fysisk aktivitet, som en måde at komme videre i livet på under og efter en kræftsygdom.

Gennem faste træningstilbud og deltagelse i sportslige begivenheder, er det foreningens formål at skabe positiv opmærksomhed om kræftsagen og understøtte den enkeltes mulighed for at (gen)opdage og fastholde fysiske, sociale og mentale ressourcer. Således er foreningens formål at sætte fokus på og aktivt skabe øget mulighed for deltagelse i idrætsfællesskaber for personer, som har været eller er berørt af kræft, uanset køn og alder.

PACT har faste ugentlige hold med forskellige idrætsaktiviteter rundt omkring i København. Et personligt medlemskab af PACT koster 225 kr. pr. halvår, mens et husstandsmedlemskab koster 300 kr. pr. halvår. Derudover vil der være et deltagergebyr på 15 kr. på nogle af de ugentlige hold.

Træning i Center for Kræft og Sundhed København

På Nørre Allé 45 ligger Center for Kræft og Sundhed København. Centret er lukket, når vi træner der, og derfor er det vores træner, som inde fra centret åbner dørene indefra. Derfor skal du møde senest 10 minutter, før træningen begynder. Vi mødes altid ved hovedindgangen.

Cirkeltræning og styrketræning

  • Tirsdag kl. 16.30-17.30 
  • Fredag kl. 15.30-16.30 og kl. 16.45-17.45

Yoga

  • Onsdag kl. 16.45-18.00

Mødetid og sted

Du skal møde op senest 10 minutter før træningen starter ved hovedindgangen. Tilmelding sker via PACTs hjemmeside.

Kontakt og yderligere oplysninger 

Du kan se mere om PACT på foreningens hjemmeside. Du kan også kontakte Signe Amdisen, der er formand for foreningen, på e-mail: pactforening@gmail.com.