Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Læs mere på kk.dk/corona

 

Læs om den aktuelle situation i Center for Kræft og Sundhed

Ungeforum

  • Foto: Colourbox
I Ungeforum kan unge mellem 18 og 27 år møde andre, som har en forælder, der er syg af kræft.

I Ungeforum har du mulighed for at møde andre unge, som også har en kræftsyg forælder. Her kan I dele jeres tanker, følelser og erfaringer med hinanden.

I gruppen hjælper og støtter I hinanden, når livet bliver ekstra svært. Det er et frirum, hvor I kan tale om de ting, det måske kan være svært at tale om med venner, som ikke har en syg forælder.

Der er ingen faste temaer på møderne. Vi starter hvert møde med at tale om, hvad der er vigtigt her og nu for dem, som er mødt op.

Nogle af de temaer, vi ofte taler om er fx:

  • Hvordan påvirker det mit liv, at min far eller mor er syg?
  • Hvem kan jeg tale med om sygdommen?
  • Føler jeg mig godt nok informeret?
  • Støtter jeg min forælder godt nok, og hvad gør jeg, hvis min far eller mor dør?
  • Hvordan kan jeg passe på mig selv?

Hvem kan deltage

Gruppen er for unge mellem 18 og 27 år, som har en kræftsyg forælder, uanset bopælskommune.

Tidspunkt og sted

Du melder dig kun til et møde ad gangen og bestemmer selv, hvor mange gange du vil komme. Mødet slutter af med pizza til alle, og det er gratis at deltage.

Gruppeledere

Møderne styres af Mette Harpsøe Engel som er rådgivningsleder i Kræftrådgivningenog frivillig Emma Fischer .

Tilmelding*

Du tilmelder dig et eller flere af møderne ved at kontakte Mette Harpsøe Engel på telefon 22 59 44 40 eller på mail mhe@cancer.dk

Yderligere information

Ønsker du mere information om Ungeforum, så kontakt Mette Harpsøe Engel på telefon 22 59 44 40.

* Ved tilmelding til dette tilbud giver du samtykke til, at vi opbevarer dine kontaktoplysninger, indtil arrangementet er afsluttet. Vi bruger kun dine kontaktoplysninger i relation til det tilmeldte arrangement. Det kan være behov for at give dine kontaktoplysninger videre til en ansat eller frivillig medarbejder, så der kan gives besked til dig om væsentlige oplysninger, f.eks. aflysning af en tilmeldt aktivitet. Vi sletter dine oplysninger igen, når arrangementet er afsluttet, men du kan altid kontakte os på tlf. 82 20 58 05 eller e-mail koebenhavn@cancer.dk  for at få slettet dine oplysninger på et tidligere tidspunkt. I vores privatlivspolitik, kan du læse mere om, hvordan vi passer på dine oplysninger : https://www.cancer.dk/om-os/privatlivspolitik/