Header menu

Du er her

Yoga for pårørende

  • ""
Yoga er en anerkendt metode til at styrke fysisk og psykisk velvære og reducere stress. Øv dig i at slappe af og finde ro med yoga.

Vi arbejder med styrke, smidighed og afspænding. Du vil lære nogle enkle yogastillinger og åndedrætsøvelser, som du også kan bruge hjemme, hvis du har lyst.  

Hvem kan deltage

Pårørende til kræftpatienter. Alle kan være med – både hvis du har erfaring med yoga, eller hvis du aldrig har prøvet det før. Du skal dog selv kunne komme op og ned fra gulvet.  Du skal have tøj på, som du kan bevæge dig i. Medbring gerne et par tykke sokker og en varm trøje til afspændingen. 

Tidspunkt og sted

Yoga foregår torsdage kl. 16-17.15. Salen er åben fra kl. 15.30 - døren lukker kl. 16. Der starter to forløb á 8 uger i efteråret:  

  • 22. august-10. oktober
  • 24. oktober-12. december

Vi laver yoga i Elefanthuset på 1. sal, Thit Jensen Vej 2 i København - lige bag ved centret. 

Tilmelding

Du kan tilmelde dig forløbet med start 22. august via kalenderen ved at klikke her.  

Du kan tilmelde dig forløbet med start 24. oktober via kalenderen ved at klikke her. 

Hvis du har brug for hjælp med tilmelding så ring til centret på tlf.: 82 20 58 00. 

Underviser 

Sygeplejerske og yogainstruktør Lotte Marie Jensen

Hjemmetræning

Hvis du har lyst til at lave yoga derhjemme, kan du benytte disse gratis træningsvideoer, som centret har lavet, og som ligger på sundhed.dk til fri afbenyttelse. Instruktionsvideoerne er oprindeligt lavet til brug efter opreration for brystkræft, men kan sagtens benyttes ved andre diagnoser. De kan også bruges af pårørende. OBS Når du klikker på linket, tager det et øjeblik, før videoerne bliver tilgængelige.