Yoga

Yoga er for dig, der ønsker større fysisk og mentalt velvære og har brug for at lære din krop at kende igen efter behandling. For dig, der går i et rehabiliteringsforløb.

Yoga er for dig, som har lyst til at øge dit mentale og fysiske velvære eller har brug for at lære din krop at kende igen efter kræftbehandling. For dig, der går i et rehabiliteringsforløb.

Gennem yoga får du på en blid og rolig måde mulighed for at lære din krop at kende igen. Du lærer gennem stående, siddende og liggende øvelser at lytte til kroppens signaler, og du får afprøvet metoder til at slappe af og finde ro i kroppen.  

Undervisningen tager udgangspunkt i klassiske yogaøvelser med inddragelse af forskellige vejrtræknings- og afspændingsteknikker. Yoga foregår på hold med én ugentlig træning i 8 uger. Du skal som udgangspunkt kunne deltage alle 8 gange.

Medbring passende tøj og kom i god tid

Du skal have tøj på, du kan bevæge dig i, og som ikke strammer nogen steder. Vi anbefaler et par tykke sokker og en varm trøje til afspændingen.   

Hvis du ønsker at bruge din egen yogamåtte eller tæppe, må du gerne medbringe dette, men ellers har vi udstyret.

Medbring en vandflaske.

Du skal komme ti minutter før, så der er ro i salen, når vi går i gang. 

Praktiske informationer

Vis alle

Hvem kan deltage?

Yoga er for dig, der går i et rehabiliteringsforløb i centret. Tal med din kontaktperson hvis du mener, at træningen er noget for dig. 

Du skal selvstændigt og ubesværet kunne komme op og ned fra gulvet. 

Tidspunkt og sted

Spørg din kontaktperson, hvornår der er ledig plads på yogaholdet. Der er løbende optag, og du kan deltage 8 gange.

Træningen foregår på 1. sal i Elefanthuset på Thit Jensens Vej 2 i København, lige bag ved centret.

Vi mødes i caféen ti minutter før og følges derover. Det er vigtigt, at du kommer i god tid, så vi kan komme i gang til tiden.

Undervisere

Yogalærere fra Center for Kræft og Sundhed. 

Modelfoto.
Fotograf
Mark Thyrring