Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Læs mere på kk.dk/corona

 

Læs om den aktuelle situation i Center for Kræft og Sundhed

Grupper

  • ""
    Modelfoto: Mark Thyrring
Vi har grupper til patienter, pårørende og efterladte, hvor du kan mødes med andre i samme situation. Grupperne er for alle uanset bopæl.

Mange spørgsmål kan trænge sig på, når kræft bliver en del af hverdagen - det gælder både for den, der bliver syg, de pårørende, og hvis man bliver efterladt.

Det kan være en stor hjælp at mødes med andre i samme situation. Det har du mulighed for i vores gruppetilbud. Grupperne bliver ledet af rådgivere fra Kræftrådgivningen i Center for Kræft og Sundhed eller professionelle frivillige. Grupperne er åbne for alle uanset bopæl og kræver ikke henvisning. Læs om de forskellige grupper her. 

Grupper for patienter

Grupper for pårørende 

Grupper for efterladte 

Der er også flere foreninger, der har frivillige netværk, som benytter lokalerne i Center for Kræft og Sundhed til deres aktiviteter. 

Ved tilmelding til vores tilbud giver du samtykke til, at vi opbevarer dine kontaktoplysninger, indtil arrangementet er afsluttet. Vi bruger kun dine kontaktoplysninger i relation til det tilmeldte arrangement. Det kan være behov for at give dine kontaktoplysninger videre til en ansat eller frivillig medarbejder, så der kan gives besked til dig om væsentlige oplysninger, f.eks. aflysning af en tilmeldt aktivitet. Vi sletter dine oplysninger igen, når arrangementet er afsluttet, men du kan altid kontakte os på tlf. 82 20 58 05 eller e-mail koebenhavn@cancer.dk  for at få slettet dine oplysninger på et tidligere tidspunkt. I vores privatlivspolitik, kan du læse mere om, hvordan vi passer på dine oplysninger : https://www.cancer.dk/om-os/privatlivspolitik/