Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Derfor påvirker COVID-19 flere af vores tilbud og services. Husk mundbind, hvis du besøger os. Læs mere på kk.dk/corona

 

Læs om den aktuelle situation i Center for Kræft og Sundhed

Under åben himmel

4-6 uger med rehabilitering under åben himmel i Hareskoven.

Naturen er et frirum for krop og sjæl og kan virke både afstressende og opkvikkende.

Vi tager i Hareskoven hver anden torsdag kl. 9.30-13.30 og laver bål og andre friluftsaktiviteter. Vi laver også forskellige vejrtræknings- og opmærksomhedsøvelser, og vi bevæger os rundt i skoven med forskellig intensitet. Du får mulighed for at mærke, hvordan naturen kan styrke både dit fysiske og mentale velvære. Og du får mulighed for at tale med andre i samme situation som dig selv.

Man kan deltage fire-seks gange. Efterfølgende er der mulighed for at mødes med andre tidligere deltagere i et uformelt netærk - det kan du læse om her.

På grund af coronaepidemien vil der være op til 10 deltagere samt en diætist og en fysioterapeut fra centret (da vi er en kritisk funktion, er vi fritaget på forsamlingsforbuddet på max 5 personer). Vi holder fysisk afstand og er opmærksomme på håndhygiejne. Vi serverer en kop te/kaffe ved ankomst til bålpladsen, men du er velkommen til at tage en termokande med selv. Vi plejer at lave mad sammen over bål, men på grund af coronasituationen tilbereder vi i stedet et let måltid (eksempelvis suppe eller grød), som vi serverer for jer. Du skal selv tage en kop, en tallerken og bestik med samt vand og evt. frugt/snacks til resten af dagen.

Ved symptomer som hovedpine, tør hoste, feber eller vejrtrækningsproblemer skal du selvfølgelig melde afbud.  

Tidspunkt og sted

Torsdage i ulige uger kl. 9.30-13.30.   

Vi mødes ved Hareskoven Station. Kom i god tid. Vi går sammen fra stationen til bålpladsen klokken 9.30.

Undervisere

En diætist og en fysioterapeut fra centret.

Hvem kan deltage

Du kan deltage, hvis du går i forløb i centret og kan bevæge dig et par kilometer i ujævnt terræn. Tag fat i din kontaktperson, hvis du mener, at 'Under åben himmel' er noget for dig.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte diætist Maria Fray

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hvis det regner
Vi tager stadig afsted. Der er en overdækket bålhytte og vi kan lave læ. 

Er der toilet?
Der er ikke toiletfaciliteter. 

Hvordan kommer jeg frem?
Vi hjælper dig gerne med at finde vej. Der er offentlig transport samt parkeringsmuligheder ved mødestedet. Der plejer også at være nogle, der cykler.

Skal jeg have noget med?
Vi sørger for et let måltid og en kop the/kaffe, når vi kommer frem til bålpladsen. Du skal selv have vand med samt måske et stykke frugt/snacks, hvis du har brug for det. Husk en kop, tallerken og bestik.

Hvad skal jeg have på?
Vi foreslår noget tøj, der er let at bevæge sig i, og som kan tåle lidt af hvert. Derudover bør du klæde dig efter vejret. Hvis det er koldt, er det en god idé med flere lag. Se evt. denne video på youtube med tips til at holde varmen.