Under åben himmel - netværksgruppe

Hvis du har deltaget på naturforløbet 'Under åben himmel', kan du melde dig ind i et netværk og derved holde kontakten ved lige med andre tidligere deltagere.

Netværk for dig, der har deltaget i naturforløbet 'Under åben himmel'

Hvis du har deltaget på naturforløbet 'Under åben himmel', kan du melde dig ind i en lukket facebookgruppe og holde kontakten ved lige med andre tidligere deltagere.

I kan måske aftale fælles ture ud i naturen eller dele erfaringer med skønne steder, som I tænker andre kunne have glæde af at kende til.

Gruppen hedder 'Under åben himmel - CKSK'. Gruppen kan søges frem af alle, men den er lukket. Det vil sige, at det kun er medlemmer af gruppen, der kan skrive og se opslag, og se hvem der er medlem. 

Bliv medlem af netværksgruppen på Facebook

Skriv Under åben himmel - CKSK i søgefeltet på Facebook. Tryk på 'Bliv medlem'. Du bliver godkendt i løbet af et par dage. Du får en notifikation, når du er blevet medlem af gruppen.

Under åben himmel

Hvis du har deltaget på naturforløbet 'Under åben himmel', kan du her finde inspiration og materialer til, hvordan du selv kan fortsætte med at bruge naturen. Find inspiration og materialer og læs mere om forløbet her.